luni, 26 decembrie 2011

Semifinalele Campionatului National de Sah pentru Copii


In perioada 17 - 21 Decembrie 2011 a avut loc la Calimanesti - Caciulata Semifinala Campionatului National de Sah pentru Copii si Juniori la grupa de varsta pe care o voi reprezenta incepand cu 1 ianuarie 2012 si anume B12.

Am inceput turneul cu stangul, pierzand chiar in prima runda ceea ce mi-a creat un disconfort teribil. Impreuna cu d-na Mariana Duminica, prezenta la competitie, am reusit sa trec peste acest moment delicat si sa ma impun in urmatoarele partide, asa incat inaintea ultimei runde eram deja calificat in finala. Am terminat competitia cu 6 puncte din 9 desi pot mentiona ca am avut locul I la dispozitia mea in ultima runda insa ... din pacate pentru mine, nu m-am mobilizat suficient.

Finala se va desfasura tot la ... Calimanesti, in luna Aprilie 2012 unde sper sa fac o figura frumoasa.






Meciul pentru locul I - pierdut insa de mine

Concursul National Scolar "Elisabeta Polihroniade" - Municipiul Bucuresti


In zilele de 10 si 11 Decembrie 2011 a avut loc faza pe municipiu a Concursului National Scolar "Elisabeta Polihroniade" contand ca proba de calificare pentru faza nationala de la Calimanesti - Caciulata din Ianuarie 2012.
Atat eu cat si sora mea, Ioana am reusit sa ne calificam de pe primul loc, eu cu 5 puncte din 5 si Ioana cu 4.5 puncte din 5 partide. Detalii aici.
Ioana, ca de obicei a fost vedeta turneului, reusind sa atraga atentia atat a d-nei Elisabeta Polihroniade cat si a d-lui Primar General Sorin Oprescu. Detalii pe Elisabeta Polihroniade.



M-am bucurat tare mult de aceasta realizare, mai ales ca am avut ca oponenti pe Cezar Zlatea si Alexandru Chivulescu, doi jucatori foarte buni.






vineri, 2 decembrie 2011

Concursul National de Sah "Elisabeta Polihroniade" 2011 - 2012



Astazi, 2 Decembrie 2011 a avut loc Finala Sectorului 2 a Concursului National Scolar "Elisabeta Polihroniade"  la Sala Polivalenta din Bucuresti. Aici am avut deosebita onoare de a ma intalni cu doamna Mare Maestru International Elisabeta Polihroniade. Profitand de aceasta ocazie, amintesc aici faptul ca a fost campioana nationala a Romaniei in anii 1966, 1970, 1971, 1972, 1975, 1976 și 1977. De asemenea, a reprezentat cu succes Romania la nu mai putin de 10 olimpiade incepand cu anul 1966.


Noi impreuna cu d-na MMI  Elisabeta Polihroniade inainte de concurs



Concursul a fost unul util pregatirii mele pentru semifinalele nationale din decembrie 2011. Impreuna cu sora mea am reprezentat Scoala Nr. 30 "Grigorie Ghica Voievod". Dupa 6 runde am reusit sa ma clasez pe primul loc, performanta realizata si de sora mea Ioana Otetea la grupa ei de varsta.

Andre Otetea - Locul I - clasele III - IV

Ioana Otetea - Locul I - clasele I - II


Poze de la premiere....