miercuri, 30 noiembrie 2011

Festivalul International de Sah Bucuresti - 2011



In perioada 18-27 Noiembrie 2011 am participat impreuna cu sora mea, Ioana Otetea la Festivalul International de Sah Bucuresti 2011 ce s-a desfasurat la Palatul Parlamentului, Bucuresti. Organizarea din acest an a fost una foarte buna, bucurandu-ne de conditii foarte bune de concurs.

Andrei Otetea vs Mihnea Rontescu

Am concurat la turneele B si C, respectiv sah practic si sah rapid. Rezultatele obtinute au fost bune, eu reusind sa ma mentin in fruntea clasamentului ( locul IV la sah practic - 6/9 puncte si locul II la sah rapid - 6/7 puncte ). Il felicit pe aceasta cale pe bunul meu prieten, Alexandru Chivulescu care a castigat ambele turnee. 

Ioana Otetea


Sora mea, Ioana Otetea a avut un parcurs foarte bun, depasind multi jucatori mai experimentati, in final clasandu-se pe locul I la Fete sub 8 ani la sah practic - 6/9 puncte, respectiv locul II la Fete sub 8 ani la sah rapid - 5/7 puncte

La sfarsit de concurs, multumiti ...

In final, pot sa spun ca acest concurs a fost unul bun de pregatire pentru mine in vederea participarii la Semifinalele CN de Copii si Juniori la Sah 2011-2012.

marți, 1 noiembrie 2011

Festivalul International de sah ''Elisabeta Polihroniade''



In perioada 22-27 octombrie 2011 in localitatea Caciulata a avut loc un concurs de sah organizat de Clubul Sportiv "Elisabeta Polihroniade".Concursul s-a desfasurat dupa un sistem nou si anume punctajul pentru premiere s-a  calculat la sfarsitul celor 15 runde (5 runde de sah clasic, 5 runde de sah rapid si 5 runde de blitz).

La acest turneu am castigat 9 puncte obtinand locul 5 la B10. Sora mea, Ioana Otetea a castigat 7 puncte obtinand locul 6 la F8. De asemenea, am luat locul 3 la dezlegari. 

Ioana Otetea

Felicitari colegilor mei de club Adela Sarbu care a luat locul 1 la F8, Alexandru-Dan Gheorghiu care a obtinut locul 1 la B8 si Stefan Tomici locul 1 la B14 - turneul campionilor. Succes la turneele urmatoare !


Adela Sarbu

Alexandru-Dan Gheorghiu