marți, 14 iunie 2011

Cupa "Radio Romania"


Cupa "Radio Romania" - Editia a III a a avut loc la Sala de Concerte Radio " Mihail Jora in perioada 11-12 iunie 2011. Concursul a fost organizat cu succes de catre Societatea Romana de Radiodifuziune prin d-ul Stefan Baciu in colaborare cu Clubul Central de Sah Bucuresti prin d-ul profesor Tudor Ristea.
A fost primul concurs la care am simtit cu adevarat ca pot mai mult, partidele cu George Baciu, Radu Fluerariu, Stefan Pricopie si nu in ultimul rand cu Stefan Ciuca fiind foarte frumoase, in ambele mele partide pierdute (la Radu Fluerariu si Stefan Pricopie) eu fiind castigat lipsindu-mi poate putina experienta pentru a bifa si punctele puse in joc.  In final, am reusit o clasare buna, respectiv locul I la copii sub 10 ani.
Sora mea Ioana a luat ... locul I la fete sub 8 ani cu nu mai putin de 5 puncte din 9 maxim posibile.
Trebuie sa amintesc dialogul meu purtat cu MMI Mihail Marin care mi-a facut mare placere si care m-a motivat in dorinta mea de autodepasire, lucru pentru care ii multumesc si pe aceasta cale.

Rezultatele si clasamentul pot vi vizualizate aici.





Campionatul Capitalei


In perioada 20-22 mai 2011 a avut loc Campionatul Capitalei la dezlegari si sah rapid organizat de catre Asociatia Municipala de Sah Bucuresti. Au fost meciuri destul de disputate, ultimul meci al meu cu Stefan Mihai fiind ratat astfel lasand locul I bunului meu prieten si coleg de echipa Mihai Pasca, argintul revenindu-mi mie.
Si sora mea Ioana Otetea a obtinut o medalie de aur la concursul de dezlegari ceea ce a constituit o mare surpriza.