duminică, 29 mai 2011

Cupa "Constructorul - Familia"


In acest sfarsit de saptamana (27-29.05.2011) a avut loc in Bucuresti prima editie a Cupei "Constructorul - Familia" foarte bine organizata de catre d-ul Daniel Silviu Bacriu, presedintele Clubului Sportiv Constructorul Familia Bucuresti.   
M-am intalnit cu multi din prietenii mei, facandu-mi o reala placere participarea la acest concurs. Ca de obicei, lupta pentru locul I s-a dat intre prieteni ...
Am reusit sa ratez locul I in ultima runda printr-o greseala copilareasca si a trebuit sa ma declar multumit cu locul III, cu 5 puncte din 7 maxim posibile.
Rezultatele si clasamentul sunt disponibile aici.








duminică, 15 mai 2011

Cupa "Ziua Europei" - Buzau


In zilele de 14 si 15 mai 2011 s-a desfasurat Cupa "Ziua Europei" organizata de catre Palatul Copiilor Buzau si Consiliul Judetean Buzau. Au participat sportivi de la cluburile Palatul Copiilor Buzau, Vointa Buzau si Clubul Central de Sah Bucuresti.
Competitia a fost arbitrata cu succes de catre domnii Nistor Slabu si Vasile Dragomanu care impreuna se ocupa indeaproape si cu multa responsabilitate de centrele de copii si juniori buzoiene.
Mi-a facut mare placere sa particip la acest turneu, eu fiind legat sufleteste de acest oras si, in ultimul timp, de miscarea sahista locala. 
Am reusit sa castig acest turneu, nu fara emotii, partida pierduta pe mana mea in runda a doua in fata lui Alexandru Bornaz punandu-mi destule semne de ingrijorare si trezindu-ma la realitate.
Si sora mea Ioana s-a comportat foarte bine, o victorie in ultima runda fiindu-i suficienta pentru locul I la fete sub 12 ani. Asa insa, a trebuit sa se multumeasca cu locul 2 la Fete sub 8 ani.

Rezultatele si clasamentul le puteti accesa aici. Mai jos puteti viziona cateva poze de la acest concurs.